SRIP Tovarne Prihodnosti

Sporočilo ob zaključku projektov BLUE BIO MED in B-BLUE

Projekta Interreg Blue Bio Med in B-Blue, pri katerih je sodeloval tudi SRIP ToP sta se uspešno zaključila.

Vsem se želimo zahvaliti za aktivno sodelovanje in prispevek k glavnim aktivnostim:
Eksperimenti pri oblikovanju politik (trajnostno ribogojstvo, morski plastični odpadki, invazivne tujerodne vrste, digitalizacija modrega gospodarstva). Tukaj so glavni rezultati.
Delavnice sooblikovanja Mediteranske inovacijske zveze za trajnostno modro biogospodarstvo (vse gradivo tukaj)
Blue Innovation Forum (v Ferrari, 2021 in Cadizu, 2022)

Projekti so se končali, vendar naše delo se ohranja skozi Mediterranean Innovation Alliance for Sustainable Blue Bioeconomy (MedIA -SBB).

Projektni partnerji Blue Bio Med in B-Blue so zavezani k vzdržeavnju MedIA-SBB v prihodnosti; v ta namen je bil na podlagi rezultatov delavnic sooblikovanja pripravljen načrt (načrt MedIA, najdete v spletnem obrazcu listine MedIA).
V začetni fazi bomo medIA skupnost povezovali prek novičnika, kjer bomo zbirali in razširjali vaše prispevke: vsebine o temah MedIA (trajnostno ribogojstvo, modra biotehnologija, digitalizacija modre biogospodarstva), promocija dogodkov in pobud modrega biogospodarstva. , projektne ideje in iskanje partnerjev, medsebojne izmenjave (vključno s praktiki in študenti), …

Če želite ostati povezani s skupnostjo, se pridružite MedIA-SBB in izrazite svojo podporo s podpisom listine (tukaj je povezava do spletnega obrazca (na dnu strani)). Gre za neobvezujoče članstvo, ki nam bo omogočilo, da vas kontaktiramo za prihodnje pobude v prostoru Modrega biogospodarstva.