SRIP Tovarne Prihodnosti

Sodelujte na izboru Tovarna leta 2023

Vsa podjetja, ki sodelujejo v izboru za najboljše industrijsko podjetje v Sloveniji, po sklepnem dogodku prejmejo povratno informacijo o doseženem rezultatu – skupnem in po posameznih področjih, ki jih zajema vprašalnik. Razpis za izbor tovarne leta 2023 je odprt do konca meseca.

Družba KPMG poslovno svetovanje, ki je strokovni partner projekta Tovarna leta in je pripravila vprašalnik za sodelovanje v izboru tovarne leta, vsako leto za vsa podjetja pripravi povratno informacijo o doseženem rezultatu. V poročilih je ob splošnih ugotovitvah aktualnega izbora predstavljena uvrstitev posameznega podjetja v primerjavi s povprečjem in najbolje ocenjenim udeležencem posameznega področja. Poleg glavnih kazalnikov uspešnosti poslovanja ta zajemajo tehnološko naprednost proizvodnje, skrb za trajnostni razvoj (okolje) in skrb za zaposlene.

Tovarna leta 2023

Uspešna industrijska podjetja vabimo, da se potegujete za prestižni naziv tovarna leta 2023; priznanja tudi inženirsko-razvojni ekipi leta, trajnostno naravnani tovarni, malemu proizvodnemu podjetju. Več informacij na tovarna-leta.si.

Več informacij o izboru Tovarna leta 2022 najdete na spletni strani izbora, kjer so poleg vprašalnika objavljeni tudi razpisni pogoji, skupaj s pogodbo o varovanju zaupnosti podatkov.