SRIP Tovarne Prihodnosti

Razpis za industrijske projekte magistrskih nalog

EIT Manufacturing Master School, ki jo označuje EIT in usklajuje EIT Manufacturing (EITM) v sodelovanju z desetimi univerzitetnimi partnerji, ponuja obsežen mednarodni program dvojnih diplom v različnih proizvodnih temah, ki pritegne raznoliko paleto nadarjenih posameznikov. Ta dvoletni magistrski program vključuje študij na dveh različnih univerzah, kar študentom omogoča pridobitev dveh diplom – po eno na vsaki univerzi.

Proti koncu programa se bo študentova zaključna naloga vrtela okoli industrijskega projekta, ki ima pomen na področju proizvodnje, tako praktično kot znanstveno. Študent bo imel priložnost razvijati in delati na tem projektu v prostorih podjetja.

Namen tega odprtega razpisa je zbrati projekte industrijskih magistrskih nalog podjetij, ki se zanimajo za gostovanje enega ali več študentov za prihajajočo pomlad/poletje 2024.

  • Predloženi predlogi bodo podvrženi temeljitemu postopku pregleda in ocenjevanja, ki ga bodo izvedli univerzitetni partnerji Master School EITM.
  • Po ocenjevanju bodo projekti dodeljeni študentom v sodelovanju z zadevnimi podjetji, kar bo zagotovilo najboljše možno ujemanje med projektom diplomske naloge podjetja in študentovim strokovnim znanjem.
  • Čeprav imajo študenti sedež v omejenem številu držav EU, so podjetja iz vse Evrope, ne glede na njihovo velikost (vključno z zagonskimi podjetji), dobrodošla, da predlagajo projekte diplomskih nalog.
  • Med fazo ocenjevanja in usklajevanja bo EITM Master School upoštevala morebitne ovire, ki študentom preprečujejo potovanje v prostore podjetja, in bo ustrezno raziskala alternativne študente ali rešitve.

Rok za prijavo je 15. januar 2024.

Dodatne informacije>>