SRIP Tovarne Prihodnosti

Javni poziv inovativnim MSP k predstavitvi inovativnega izdelka, storitve in rešitve na razstavnem prostoru Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport na MOS 2024

SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport vabita inovativne MSP k brezplačni predstavitvi njihovih inovativnih izdelkov, rešitev in storitev na razstavnem prostoru ministrstva na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS 2024 v Celju. Gre za odlično priložnost, da podjetja postavite svoje znanje, izkušnje in rezultate inovativnosti na ogled tako splošni kot poslovni javnosti ter morda sklenete tudi uspešna poslovna partnerstva.

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport skupaj z izvajalskimi institucijami in organi v sestavi že vrsto let sodeluje na MOS v Celju. Z željo stopiti v stik s podjetniki in jih seznaniti s pestro paleto aktivnosti in spodbud se v času sejma na razstavnem prostoru ministrstva zvrstijo številne predstavitve aktivnosti celotnega ministrstva, izvajalskih institucij in organov v sestavi, potekajo pa tudi različni informativni strokovni dogodki. Zaradi pestrega programa in celovite predstavitve načinov, s katerimi lahko država pomaga podjetjem, ministrstvo vsako leto prejme tudi priznanje za poseben prispevek k sejmu MOS.

Dodatne informacije>>

Na sejmu se bomo s svojo stojnico predstavili tudi SRIP ToP, vi kot člani pa ste vabljeni, da nam pošljete kratek promocijski video svojega podjetja oz. organizacije, ki ga bomo na svoji stojnici lahko predvajali v času sejma.

V kolikor se želite predstaviti na SRIP ToP stojnici nam to sporočite na naslov petra.hauschild@ijs.si do najkasneje 10.9.2024.