SRIP Tovarne Prihodnosti

ARIS javna razpisa za sofinanciranje raziskovalnih projektov ERC

Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije objavlja razpisa za sofinanciranje raziskovalnih projektov v sklopu Evropskega Raziskovalnega Sveta ERC.

Javni razpis za (so)financiranje raziskovalnih projektov ERC perspektiva

Predmet Javnega razpisa za (so)financiranje raziskovalnih projektov ERC perspektiva je (so)financiranje prilagojenih raziskovalnih projektov. Prijavitelj lahko prijavi prilagojeni raziskovalni projekt ERC perspektiva, če recenzija prijave raziskovalnega projekta na mednarodnem razpisu Evropskega raziskovalnega sveta preseže prag za možno (so)financiranje, kot ga določa Metodologija. Raziskovalni projekt mora omogočati realizacijo raziskav, ki bodo vodile h glavnim ciljem mednarodnega projekta.

Dodatne informacije>>

Javni razpis za (so)financiranje raziskovalnih projektov ERC nova obzorja

Predmet Javnega razpisa za (so)financiranje raziskovalnih projektov ERC nova obzorja je zagotoviti ohranjanje jedra vzpostavljene raziskovalne skupine za izvajanje raziskovalnega projekta ERC, pripravo na ponovno oddajo prijave na razpis Evropskega raziskovalnega sveta oziroma na oddajo prijave na razpise okvirnega programa Evropske unije za raziskave in inovacije v vlogi koordinatorja projekta okvirnega programa Evropske unije za raziskave in inovacije, obenem pa spodbuditi sodelovanje in prenos znanja med raziskovalnimi organizacijami v Sloveniji.

Dodatne informacije>>

ARIS bo v času veljavnosti obeh razpisov izvedla dve odpiranji prejetih prijav in sicer: prvo odpiranje za prijave prispele do vključno 31. 3. 2025 do 24ure in drugo za prijave prispele do vključno 30. 9. 2025 do 24. ure in sicer v roku največ osmih dni od obeh navedenih rokov za odpiranje prijav.