SRIP Tovarne Prihodnosti

INCIRCULAR – Kaskadno financiranje inovativnih projektov na področju recikliranja plastike

INtegrating Cybernated Innovation to Raise the Scale of Circular Units Looping Allied Regions –INCIRCULAR– je vseevropski projekt, ki ga koordinira TECOS v okviru mehanizma I3 in katerega cilj je zgraditi sodelovalno središče za pospešitev sprejemanja okolju prijaznih praks za plastiko v manj razvitih območjih Slovenije in Španije, navdihnjen z uspešnim modelom v Andaluziji. Cilj je izkoristiti najsodobnejše tehnologije iz regije AURA (Francija), da bi še izboljšali učinkovitost postopka recikliranja.

Vabijo vse zainterisirane MSP-je, ki delujejo na področju plastike in krožnega gospodarstva, da se pridružite in ujamete priložnost za sofinanciranje vaših inovativnih projektov do 60.000€, ki so na voljo v okviru projekta INCIRCULAR.

Gre za kaskadno financiranje inovativnih projektov na področju recikliranja plastikenaprednih tehnoloških postopkovzagotavljanju krožnosti snovnih tokov ter podpornih rešitvah umetne inteligence. Kaskadno financiranje omogoča edinstveno priložnost, da prejmete finančna sredstva za vaše podporne inovacije, hkrati pa boste deležni strokovne usmeritve, vodenja in mentorstva med celotnim trajanjem projekta.

Vabimo vas tudi k ogledu spletnega seminarja.

 

Zaradi povečanega povpraševanja bo spletni seminar o odprtem razpisu ponovno potekal v ponedeljek,  21. septembra, med 11.00 in 12.30 uro. Pridružite se preko spletne povezave ob predhodni brezplačni registraciji.

Več na povezavi>>