SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

EIT Manufacturing mrežni dogodek

12.09. : 10:00 - 11:30

v Centru za razvojno inovacijsko partnerstvo (CRIP) na Inštitutu Jožef Stefan (IJS) se zavedamo pomembnosti povezovanja z raziskovalci, izobraževalnimi ustanovami in podjetji.

V luči spodbujanja sodelovanja in izmenjave dobrih praks na IJS organiziramo EIT Manufacturing mrežni dogodek. Na dogodku bomo sodelavke in sodelavce IJS, kot tudi člane SRIP ToP, informirali o delu, novostih in primerih dobrih praks povezanih z EIT Manufacturing.

Ob tej priložnosti bosta imela govor Gerhard Russ, predstavnik EIT Manufacturing in Igor Kovač, direktor SRIP ToP. Primer dobre prakse bosta z nami delila sodelavec IJS Muhammed Shahid Arshad in Andrej Guštin, predstavnik zagonskega podjetja: „Process Space“. Podrobni dnevni red mrežnega dogodka najdete v prilogi.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na dogodku EIT Manufactoring, ki bo potekal v angleškem jeziku v četrtek, 12. 9. 2024 v veliki predavalnici IJS z začetkom ob 10.00 uri. Na koncu dogodka, ki nima kotizacije bo mrežno druženje ob manjšem prigrizku.

Verjamemo, da bosta vaša prisotnost in sodelovanje na dogodku pripomogla pri krepitvi prepoznavnosti naše organizacije, mreženju s strokovnjaki in izmenjavi dobrih praks.

Prijave na dogodek sprejemamo TUKAJ>>.

Dnevni red

Podrobnosti

Datum:
12.09.
Čas:
10:00 - 11:30
Dogodek Kategorija: