SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

5. nacionalna konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva: GREENOVATED IN SLOVENIA

20/06/2023 : 09:00 - 17:00

Glede na izjemen pomen vpetosti slovenskega gospodarstva v mednarodne tokove tudi letos organiziramo nacionalno konferenco o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, tokrat že peto po vrsti. V središče pozornosti postavljamo »Greenovated in Slovenia«, saj želimo poudariti pomen zelenih in inovativnih prebojnih rešitev, ki jih ustvarjajo naša podjetja za višje pozicioniranje na tujih trgih.

Udeležence bosta nagovorila gostitelja, Tanja Fajon, podpredsednica vlade in ministrica za zunanje in evropske zadeve in Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport.

Pridružite se nam 20. junija 2023 v Mariboru, ko bomo z odličnimi sogovorniki spregovorili o trendih mednarodnega poslovanja, o prepoznavnosti, izzivih in priložnostih za izvozno usmerjeno slovensko gospodarstvo. Nastopajoči iz javnega in zasebnega sektorja bodo predstavili, kako se lahko podjetja bolj izrazito vključujejo v mednarodne programe in projekte mednarodnega razvojnega sodelovanja ter kje so priložnosti za zelene, inovativne in visokotehnološke rešitve v svetu.

Udeleženci bodo imeli možnost individualnih srečanj z ekonomskimi svetovalci in poslovnimi klubi na tujih trgih.

Udeležba je brezplačna.

Prijave so možne do 16. junija 2023.

Odjavite se lahko do najkasneje 17. junija 2023 na spletni platformi B2match. Po tem roku vam bomo, v primeru neudeležbe brez pravočasne odjave, zaračunali 80,00€ na udeleženca organizacijskih stroškov.

Dodatne informacije in prijava

Podrobnosti

Datum:
20/06/2023
Čas:
09:00 - 17:00
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://5th-national-conference-on-internationalization.b2match.io/page-3821