SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MQ Konferenca

21/06/2023

280€

MQ konferenca za trajnostno voditeljstvo je namenjena hitrejšemu uveljavljanju znanj, praks in veščin inovativnega voditeljstva, utemeljenega na kodeksu etike in trajnosti slovenskega managementa.

Iz lanskega dogodka:

“Z ekipo je vedno vse v redu, z vodji pa ni. V ekipi smo se veliko pogovarjali, kako bi kakšno stvar naredili, vse je bilo dovoljeno. Pri pogovoru. Ampak ko prideš do odločitve, kako bomo nekaj naredili, potem ni več demokracije. Absolutno ne, tako smo se dogovorili in tako bomo naredili. Se je pa treba ves čas zavedati, da ne veš vsega. In tu je spet ego: če misliš, da vse veš, si bedak,” je dejal Igor Mervič, prejemnik priznanja za življenjsko delo 2022.

Tudi letos bo z nami Tomaž Kavčič. Tomaž predstavlja četrto generacijo gostincev v družini, zato njegove jedi izhajajo iz spominov na otroštvo, na zapuščino none in mame, in spoštovanja tradicije Vipavske doline. Nono ga je naučil, kaj so dobre lokalne surovine, zato jih Tomaž še vedno nakupuje sam. Pri njihovi pripravi jih skrbno in z velikim občutkom za kreativnost pripravi tako, da nastane estetska umetnina, ki spominja na dela slavnih kubistov. A čeprav so pri njem goveja juha, jota, potica ali štrudelj razstavljeni in sestavljeni v povsem drugačno obliko, vino pa je lahko hrustljavo, je na prvem mestu še vedno okus, ki ostaja osnoven.

Podrobnosti

Datum:
21/06/2023
Cena:
280€
Dogodek Kategorija: