Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Webinar: How Leading Manufacturers are Building Factories of the Future

11/10/2022 : 18:00 - 19:00

Največja ameriška proizvodna podjetja se še vedno trudijo, da bi industrijski internet stvari in druge tehnologije delovale zanje. Proizvajalci v industriji, luksuznih izdelkih, medicinskih napravah in drugi so sprejeli razpoložljiva orodja za gradnjo tovarn prihodnosti, kjer lahko vodilni sprejemajo odločitve na podlagi podatkov v realnem času, se prilagajajo nenehno spreminjajočim se motnjam, zmanjšujejo količino odpadkov, krepijo in obdržijo svojo delovno silo ter kar je najpomembnejše, preživetje in obseg.

Kako so premagali ovire, kot so stroški, zapletenost in vprašanja integracije? Kako lahko začnete s svojo konkurenco in se izognete tem pastem, preden pogoltnejo vaše načrte? Kaj počnejo vrhunski proizvajalci in kaj se lahko naučite od njih?

Pridružite se veteranom industrije, Jasonu Dietrichu in Eriku Mirandette, ko raziskujeta novo digitalno krajino za proizvajalce, ki gradijo tovarne prihodnosti.

Med tem webinarjem bodo razpravljali o:

  • Značilnosti tovarne prihodnosti
  • Ovire, ki preprečujejo implementacijo in kako jih premagati 4 študije primerov različnih, vodilnih proizvajalcev in njihove poti
  • Kaj bi morali zahtevati od vaših digitalnih sistemov in rešitev

Zagotovili vam bodo jasen načrt ob začetku ali nadaljevanju vaše operativne strategije, da postanete tovarna prihodnosti.

Podrobnosti

Datum:
11/10/2022
Ura:
18:00 - 19:00
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.industryweek.com/webinars/webinar/21250480/how-leading-manufacturers-are-building-factories-of-the-future