SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Obisk podjetja REVOZ in zbor sekcije za kakovost

15/06/2023 : 12:00 - 15:30

Sekcija za kakovost (SK) med ostalim skrbi tudi za izmenjavo dobrih poslovnih praks. Tokrat nam svoja vrata odpira podjetje Revoz, d. d., ki se ponaša z naslovom edinega proizvajalca avtomobilov v Sloveniji. Podjetje, katerega lastnik je francoski Renault, je že vrsto leto med največjimi slovenskimi izvozniki. Tudi po prihodkih se uvršča v sam vrh podjetij v Sloveniji.

Podjetja, ki so uspešna na tako izrazito konkurenčnih trgih (kar avtomobilska branža zagotovo je), morajo zagotavljati visoko kakovost izdelkov ob nizkih proizvodnih stroških in v kratkih dobavnih rokih. Čeprav je kakovost skrb vseh zaposlenih v podjetju, je naloga proizvodnje, da izdela kakovosten proizvod, za kar potrebuje ustrezno usklajevanje in nadzor v vseh fazah proizvodnje. Za dosego tega cilja so danes razvite različne metode, ki temeljijo predvsem na preventivnem zagotavljanju kakovosti, s katerimi se predvidijo možne napake in na podlagi teh ugotovitev proizvajalec lahko ukrepa še preden do njihovega nastanka pride.

Proizvajati ustrezno in dosegati vsakodnevno odličnost na področju kakovosti predstavljata za vse zaposlene v tovarni obljubo dano kupcem ter trdni temelj zagotavljanja kakovosti njihovih avtomobilov. To dosegajo z doslednim spoštovanjem načel, pravil delovanja in z dosledno uporabo orodij iz nabora Proizvodnega sistema Renault ter nenehnim izobraževanjem in osveščanjem zaposlenih o pomenu kakovosti za uspešnost poslovanja.

Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna ePRIJAVA. Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno urejanje prijave ali odjave je 16. 6. 2023.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si

Podrobnosti

Datum:
15/06/2023
Čas:
12:00 - 15:30
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://www.gzdbk.si/si/koledar/seznam/?id=6164&m=6&l=2023