Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Poslovno srečanje: Koraki do pametne tovarne

22/09/2022 : 08:30 - 12:00

Zastonj

SRIP ToP v sodelovanju s koncernom Kolektor vabi na brezplačen hibridni dogodek z naslovom Koraki do pametne tovarne. Dogodek bo potekal dne 22. septembra 2022, med 8.30 in 12.00, v živo na lokaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana in preko spleta.

Lepo vabljeni, da se udeležite srečanja v živo, saj bo velik poudarek na mreženju med udeleženci, hkrati pa boste imeli priložnost zastaviti vsa svoja vprašanja strokovnjakom s področja pametnih tovarn.

Na dogodku bomo govorili o tovarnah prihodnosti ter smislu digitalne transformacije, kaj lahko pričakujemo na tem področju v prihodnosti, predvsem pa nam bodo govorci predstavili nekaj trendov ter primerne dobrih praks na podlagi uspešno izvedenih projektov na tem področju.

Z nami bodo strokovnjaki: Matej Golob (CorpoHub), Jasnar Rihter (Datalab), Janez Stupan (CADCAM Group), Marko Mandelj (Sinapro), Franc Žaberl (Fanuc), Miha Vedenik (Lean Rešitve), s katerimi se bo odvila razprava, ki bo odgovorila na vprašanja, kako se lahko tradicionalna proizvodnja preobrazi v pametno tovarno.

Dogodek je brezplačen, obvezna pa je predhodna prijava zaradi zagotovitve mest, ki so omejena. Prijave sprejemamo do 15. 9. 2022, preko SPLETNE PRIJAVNICE.

VABILO in PROGRAM>>

 

Podrobnosti

Datum:
22/09/2022
Ura:
08:30 - 12:00
Cena:
Zastonj

Organizatorji

SRIP ToP
Kolektor Group

Prizorišče

Gospodarska zbornica Slovenije, dvorana A in spletno
Dimičeva 13
Ljubljana,
+ Google Map