SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Regionalni informativni dan EIC – Evropski svet za inovacije

08/06/2023 : 08:00 - 17:00

Dne 8.6.2023 bo potekal regionalni informativni dan EIC – Evropski svet za inovacije. Dogodek je namenjen celoviti predstavitvi programov Evropskega sveta za inovacije, ki je usmerjen v podporo (zajetno finančno in vsebinsko) razvoju najbolj prodornih inovacij in doseganju njihovega tržnega potenciala. Udeleženci bodo spoznali programe EIC Pathfinder, EIC Transition in EIC Accelerator, ki zagotavljajo podporo razvoju inovacij na celotni lestvici tehnološke zrelosti (TRL 1-9). Dogodek je torej namenjen tako raziskovalcem kot tudi inovativnim podjetnikom (MSP). Na dogodku bodo svojo izkušnjo predstavili tudi prejemniki financiranja v okviru EIC ter ocenjevalci projektov EIC. V okviru okrogle mize bodo poslušalci dobili tudi koristne napotke za pripravo kvalitetnih projektnih prijav.

 

Več informacij in prijavni obrazec najdete na naslovu: https://www.podjetniski-portal.si/dogodki/brezplacni-informativni-dogodek-eic-evropski-svet-za-inovacije-41494.

 

Vljudno vabim k udeležbi, hkrati pa prosim, da na dogodek usmerite prodorne podjetnike in skupine, saj je EIC usmerjen v podporo disruptivnih projektov, ki verjamem, da jih v vašem delokrogu ne manjka.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, je pa potrebna predhodna registracija, saj je število mest omejeno.