SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

S povezovanjem in izkoriščanjem sinergij do inovativnih rešitev in sofinanciranih projektov

25/05/2023 : 13:00 - 15:00

Vljudno vabljeni na dogodek v organizaciji SRIP ToP z naslovom S povezovanjem in izkoriščanjem sinergij do inovativnih rešitev in sofinanciranih projektov, ki bo potekal 25. maja od 13.00 do 15.00, na Fakulteti za strojništvo v Mariboru.

Marca 2023 smo v organizaciji SRIP ToP že izvedli podoben dogodek, ki je podjetjem in zainteresiranim prinesel veliko informacij s področja sofinanciranja projektov in reševanju problematike posameznih podjetji in prijaviteljev projektov. Ker smo želeli dogodek in informacije narediti dostopnejše tudi za vzhodno slovensko regijo bomo tokratni dogodek izvedli v Mariboru, na Fakulteti za strojništvo.

Srečanje v obliki delavnice je namenjeno obdelavi tematike sofinanciranja razvojnih projektov. Na srečanju bomo predstavili možnosti pridobivanja projektov z domačim in mednarodnim sofinanciranjem, kako se prijaviti na projekte in kako organizirati konzorcije. Delavnica bo interaktivne narave z možnostjo pogovora ter iskanjem sinergij med udeleženci. Podjetje Marovt d.o.o. pa bo na srečanju predstavilo svoj primer iz prakse.

Ob koncu dogodka sledi mreženje med udeleženci ob kavi.

Vljudno vabljeni k udeležbi.

 

PRIJAVA >>

Število mest je omejeno. Prijave so možne do zapolnitve mest.

Podrobnosti

Datum:
25/05/2023
Čas:
13:00 - 15:00
Dogodek Kategorija:

Organizator

SRIP ToP
E-naslov
ctop@ijs.si

Prizorišče

Fakulteta za strojništvo, Maribor
Smetanova ulica 17
Maribor, 2000
+ Google Map