Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Sodobne digitalne rešitve za proizvodna podjetja

14.06. : 09:30 - 11:30

Da bi se proizvodna podjetja pripravila na prihodnost in ostala relevantna v svoji industriji, morajo vlagati v digitalne zmogljivostiprogramsko opremo in tehnologije, da pridobijo prednost na že tako hiper konkurenčnem trgu. Predvsem pa morajo njihove rešitve biti učinkovite, ustrezati delovnim procesom v podjetju, biti preproste za implementacijo in uporabne v celotni organizaciji.

Digitalna preobrazba je pot, ki povezuje različna področja proizvodnih podjetij v celoto, katere končni namen je izboljšanje poslovanja podjetja. In sodobne tehnološke rešitve posebej na področju proizvodnje občutno pripomorejo k večji učinkovitosti!

Kako to doseči, da bomo pripravljeni na hitrejše, agilno in moderno poslovanje?

Vabimo vas, da se 21. junija 2023 udeležite spletnega seminarja z naslovom Sodobne digitalne rešitve za proizvodna podjetja, kjer bomo predstavili primere dobrih praks kako so se podjetja uspešno lotila poslovnih izzivov s pomočjo digitalnih tehnologij.

Svoje znanje bo na seminarju delil tudi Bojan Ivanc, glavni ekonomist pri Analitiki GZS, ki bo predstavil pomen predelovalnih dejavnosti in potenciali njegove digitalizacije v Sloveniji.

Spletni seminar je namenjen proizvodnim podjetjem različnih panog, ki jim želimo predstaviti dobre prakse naših članov.

Podrobnosti

Datum:
14.06.
Ura:
09:30 - 11:30
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.gzs.si/Dogodki/21-06-2023/spletni-seminar-sodobne-digitalne-resitve-za-proizvodna-podjetja