SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Z digitalno preobrazbo do večje učinkovitosti proizvodnje in materialne sledljivosti

14/06/2023 : 08:00 - 17:00

Digitalizacija poslovanja postaja v današnjem času neizogiben proces ne glede na velikost in panogo podjetja, saj prihrani čas in zmanjša stroške poslovanja, velikokrat pa tudi odpravi določene napake, ki so posledica človeškega faktorja.

In kje drugje naj se digitalizacija najprej začne, kot v srcu samega podjetja – v njeni proizvodnji. Pri tem pa se mnogi sprašujejo, kako naj se sploh lotijo digitalizacije in digitalne preobrazbe proizvodnje, kako povečati učinkovitost proizvodnih procesov, na kakšen način vpeljati materialno sledljivost, kakšni so konkretni rezultati digitalizirane proizvodnje in podobno.

Odgovore na vsa ta vprašanja boste dobili na brezplačnem webinarju z naslovom »Z digitalno preobrazbo do večje učinkovitosti proizvodnje in materialne sledljivosti”.

Vsebina webinarja:

Na webinarju, ki bo izrazito praktično usmerjen, saj bo podkovan s konkretnimi primeri podjetij, ki so se odločila za digitalizacijo in digitalno preobrazbo, boste spoznali:

  • Zakaj je sledljivost v današnjem času postala bistvenega pomena;
  • Kako s pomočjo digitalizacije povečamo učinkovitost proizvodnih procesov;
  • Zgodbe o uspehu, ki vključujejo konkretne primere podjetij, ki so stopila na pot digitalizacije s platformo Tom PIT.connected;
  • Vse o razpisih o digitalizaciji in digitalni preobrazbi;

Komu je webinar namenjen?

Webinar priporočamo vodstvenemu kadru (proizvodnih) podjetij, ki zaznavajo potrebo po digitalizaciji poslovanja. Webinar je v prvi vrsti namenjen proizvodnim podjetjem, ki se sprašujejo o pomenu digitalizacije in digitalne preobrazbe, saj bodo na njem predstavili vse pomembne informacije, ki jih mora vodstvo podjetja vedeti, preden se poda v digitalno preobrazbo proizvodnje.

Kdo bo z vami?

Delavnico bosta vodila Vid Prodan in Leon Fabčič Flis – prodajna svetovalca v podjetju Tom PIT, ki s svojimi bogatimi izkušnjami na področju digitalizacije odlično poznata probleme, s katerimi se soočajo podjetja na današnjem trgu.

Prijave

Prijave sprejemajo na e-naslov: elena.vizintin@tompit.com, do 16. junija 2023. Prosimo, da ob prijavi navedete ime in priimek udeleženca, telefonsko številko in organizacijo oziroma podjetje. Ker je število mest omejeno, vas naprošamo, da se za prijavo odločite v najkrajšem možnem času.

Vljudno vabljeni!

Dodatne informacije in prijava