SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Spletna delavnica 3DP Business Innovators Meeting (3DP BIM)

21/06/2023

SBRA vas vabi na spletno delavnico, ki jo 21. junija organizira Vanguard iniciativa, pilot za 3D printing. Naslov delavnice je ‘3DP Business Innovators Meeting’ (3DP BIM).

Med spletnim srečanjem bodo vsi ‘inovatorji’, tudi tisti, ki v preteklosti niso sodelovali v nobeni pilotni dejavnosti 3D printing pilota, zlasti mala in srednje velika podjetja (ponudniki tehnologije ali končni uporabniki), pa tudi večja podjetja, objekti/tehnološki centri, Univerze, grozdi iz regij članic imeli priložnost na kratko predstaviti/predstaviti:

  • Strokovno znanje in inovativne rešitve, ki so jih razvili/razvijajo na strateških področjih (ciljani TRL: TRL6 in naprej).
  • Komplementarne storitve/opremo/strokovno znanje, ki ga potrebujejo za dosego (nekaterih) svojih strateških ambicij.

V kolikor bi želeli sodelovati na delavnici s svojimi predstavitvami, prosim kontaktirajte jean-francois.romainville@ideaconsult.be najkasneje do 2. junija 2023 in navedite ciljno sejo/strateško področje (v spodnji tabeli), dolžino vaše prezentacije in vaše časovne omejitve na dan delavnice (21.6.). Nato boste usmerjeni na ustrezne vodje strateških področij v tabeli in nadaljevali pripravo izbrane seje. 21. 6. boste nato imeli  kratko predstavitev preko Teams spletne aplikacije, ki bo poudarila:

  1. strokovno znanje/inovativne rešitve (TRL 6 in višje), ki jih razvijatev vaši organizaciji (približno 4 minute)
  2. vpliv, ki jih imajo / bi jih lahko imele takšne rešitve na podjetja (produktivnost itd.) (približno 2 minuti).
  3. Dopolnilne storitve/oprema/strokovno znanje, ki jih potrebujete za doseganje nekaterih svojih strateških ambicij (2 minuti, če je primerno).

V kolikor bo prijavljeno veliko število predstavitev, bo organizator dal prednost predstavitvam, ki so se prej prijavile.

Tabela z vsemi strateškimi področji je na voljo tukaj.

Podrobnosti

Datum:
21/06/2023
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://www.sbra.be/sl/dogodki/sbra-dogodki

Organizator

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA)
Poglej Organizator spletno stran