SRIP Tovarne Prihodnosti

Privarčujte z zgodnjo prijavo na ACI – The European Biopolymer Summit 2022

27 različnih držav Evropske unije težko izpolni svoje lastne okoljske standarde zaradi dejavnikov, kot so uveljavitev akcijskega načrta EU za krožno gospodarstvo 2020, sterilizacija embalaže v skladu s Covid 19 in pomanjkanje podatkov zaradi tehničnih značilnosti ali preprosto pristranskost, vse to otežuje certificiranje biorazgradljive / kompostirne embalaže.

Glede na toliko vprašanj, ki jih je na razpolago, lahko, če nekdo ne izpolnjuje standardov, vplivajo ne samo na lansiranje izdelka, temveč lahko privedejo tudi do kazni s strani EK

BASF ponuja pakirni industriji široko paleto materialov in rešitev. Inovacije, zmogljivost in varnost so bili vedno vodilna načela za BASF v vseh njegovih raziskovalnih in razvojnih dejavnostih.

Pridružite se na The European Biopolymer Summit 2022, ki bo potekal 2. in 3. februarja v Londonu v Veliki Britaniji, in poslušajte predavanje dr. Andreasa Kuenkela, podpredsednika in vodje raziskav biorazgradljivih in bioloških polimerov BASF na četrtem zasedanju z naslovom „Addressing the Need for Sustainable Packaging“ v popoldnevu 1. dne s poudarkom na biorazgradljivih pakirnih rešitvah.

Dogodek bo združil direktorje in strokovnjake proizvodnje biopolimerov, lastnike blagovnih znamk, kemična podjetja, velika združenja, surovine, tehnološka podjetja in svetovalce, ki bodo razpravljali o najnovejših spremembah, izzivih in razvoju v panogi.

Za seznam govorcev in podrobne teme si oglejte Agendo >>

Z zgodnjo prijavo lahko privarčujete £450!

PRIJAVA