SRIP Tovarne Prihodnosti

Kolaborativna platforma CrowdHelix

Crowdhelix je platforma za odprte inovacije, ki povezuje mednarodno mrežo odličnih raziskovalcev in inovativnih podjetij, tako da lahko načrtujejo in izvajajo pionirske skupne projekte.

Platforma predstavlja kolaborativno priložnost kateri koli organizaciji, katere koli velikosti, kjer koli na svetu, ki lahko dokaže strateško zavezanost skupnim raziskavam in inovacijam.

Program Evropske unije Horizon Europe ima proračun v višini 95,5 milijarde evrov, ki financira na tisoče skupnih raziskovalnih in inovacijskih projektov po vsem svetu.

Crowdhelix povezuje skupino vodilnih raziskovalnih institucij in inovativnih podjetij po vsem svetu, tako da lahko skupaj načrtujejo in izvajajo pionirske projekte Horizon Europe.

Njihova mreža je skupaj zagotovila 7,14 milijarde evrov sredstev v okviru programov EU Horizon za izvedbo 12.667 skupnih mednarodnih projektov.

Trenutno gostijo 38 aktivnih mednarodnih skupnosti raziskovalcev in inovatorjev, ki sodelujejo pri določeni temi.

Kot uporabniki lahko ustvarite profil sebe, svoje ekipe in svoje organizacije ter objavljate priložnosti za sodelovanje. Inteligentni sistem priporočil nato te predloge poveže z najprimernejšimi bodočimi sodelavci z uporabo obdelave naravnega jezika in strojnega učenja.

Za dodatne informacije obiščite https://crowdhelix.com/.