SRIP Tovarne Prihodnosti

Ujemite priložnost za sodelovanje v programu MIND4MACHINES

Namen MIND4MACHINES je olajšati medsektorsko in čezmejno podporo, ki jo potrebujejo proizvodna MSP, da preizkusijo in sprejmejo najnovejše digitalne tehnologije za preoblikovanje v pametnejšo, bolj zeleno in z viri učinkovitejšo proizvodnjo, ki je usklajena z najnovejšimi politikami EU.

Cilj projekta je vzpostaviti obsežne demonstratorje za preizkušanje vrste digitalnih rešitev tehnologije, ki zagotavljajo MSP in startupe, kar bo proizvodnim podjetjem, vključenim v projekt, omogočilo soočenje z izzivi digitalizacije in trajnostne industrije.

Proizvodna podjetja vabijo, da uporabijo prostor odprtih inovacij MIND4MACHINES za iskanje rešitev za digitalizacijo proizvodnih procesov.

MSP in startupi, ki zagotavljajo tehnologijo, so vabljeni, da:

  • Ponudijo rešitve za potrebe proizvodnih podjetij prek odprtega prostora za inovacije MIND4MACHINES in se s predlogom rešitve prijavijo na odprte razpise za pridobitev sredstev.
  • Uporabijo orodje za ocenjevanje pripravljenosti za naložbe, da ocenijo njihovo pripravljenost za naložbe, kar jim bo odprlo vrata do razpisov in programov za pospeševanje.
  • Vstopijo v programe za pospeševanje MIND4MACHINES.

Razpis se izteče 29. junija 2022, zato pohitite s prijavo.

Dodatne informacije