SRIP Tovarne Prihodnosti

Nova ponudba izobraževanj na SIQ Ljubljana

Načrtujte celovit razvoj osebnih kompetenc in kompetenc sodelavcev v družbi SIQ Ljubljana. Objavili so nov program izobraževanj (september-december 2022).

Med mnogimi zanimivimi delavnicami izpostavljamo:

Voditeljska znanja, veščine in spretnosti so ključ do učinkovitosti in uspešnosti posameznika ter organizacije. V današnji družbi so vodstvene kompetence potrebne slehernemu od nas, saj pri opravljanju svojega dela delujemo v različnih okoljih in vlogah. Dober voditelj se zaveda pomembnosti »vodenja« ljudi, zato skrbi za stalno nadgrajevanje znanja na tem področju.

Program petdnevnega usposabljanja je zasnovan na ugotovitvah nevroznanosti ter psihologije motivacije in zajema ključne kompetence, ki jih mora sodoben uspešen voditelj razviti:

      • strateško in ciljno vodenje,
      • pristope vodenja različnih tipov sodelavcev in različnih generacijskih skupin,
      • komunikacija in vodenje sprememb,
      • asertivna in učinkovita komunikacija,
      • razvoj karizmatičnega sloga vodenja.

 

Preveč časa se porabi za gašenje požarov in premalo za sistematičen, strateški razvoj organizacije in sodelavcev.

Z udeležbo na praktičnem štirimesečnem usposabljanju Vodja vitkih procesov izboljšav udeleženci in sponzorji pridobite znanje in kompetence za uspešno vodenje projektov vitkosti v svojih organizacijah.

Glavni rezultat intenzivnega usposabljanja bo zaključen projekt izboljšave s prihrankom, ki bo znatno presegel strošek usposabljanja.