SRIP Tovarne Prihodnosti

Vabljeni na Dan inovativnosti – Robotika in proizvodnja

SRIP Tovarne prihodnosti skupaj z Institutom Jožef Stefan in EIT Manufacturing  vabimo na edinstven mednarodni dogodek Dan inovativnosti – Robotika in proizvodnja.

Dogodek bo potekal v torek, 13. decembra 2022, v Ljubljani.

Dopoldanski del je namenjen predstavitvi rezultatov EIT Manufacturing projekta SmartFlexCell z demonstracijo treh različnih celic (sestavljanje in varjenje). Ta del dnevnega reda bo zaključila okrogla miza z mednarodnimi govorci iz podjetij v avtomobilskem sektorju.

Po kosilu bo EIT Manufacturing – največji inovacijski ekosistem za proizvodno industrijo v Evropi – predstavil svoje različne priložnosti za podjetja vseh velikosti, univerze in raziskovalne ustanove ter kako lahko organizacije koristijo njihovo omrežje. Popoldanski program bosta zaključila okrogla miza s podjetji iz proizvodne mreže EIT v regiji in srečanje s start-up pitching-om.

Po odmoru za kavo bodo avtobusi vse udeležence prepeljali na Institut Jožef Stefan, kjer bodo različni govorci predstavili nove regionalne priložnosti in sinergije na področju robotike v Sloveniji, sledil pa bo ogled inštituta.

CELOTEN PROGRAM DOGODKA

Za dodatna vprašanja vam je na voljo e-naslov east@eitmanufacturing.eu.

Vljudno vabljeni!