SRIP Tovarne Prihodnosti

Podaljšanje roka za prijavo na 2. razpis AMULET

Obveščamo vas, da je AMULET podaljšal rok za prijavo na 2. Open call. Nov rok je v ponedeljek, 27. marca 2023.

Priložnost za številne MSP, ki bi jih morda zanimalo sodelovanje, katerim omogoča, da se prijavijo na 2. odprti razpis AMULET. Projekt Advanced Materials & Manufacturing United for LightwEighT, AMULET želi izkoristiti inovacijski potencial MSP, ki bodo ustvarjala nove vrednostne verige s spodbujanjem prodora naprednih lahkih materialov v štirih sektorjih:

Namen vseevropskega projekta AMULET je povečati inovacijski potencial MSP z medsektorsko in financirano izmenjavo znanja. Iz tega razloga bo drugi javni razpis projekta izbiral konzorcije najmanj 2 in največ 3 pravnih subjektov, vključno z MSP, ki bodo vodili bottom-up projekte, ki obravnavajo razvoj in izvajanje predstavitvenih dejavnosti v zvezi s tehnologijo in sistemi, ki se uporabljajo za 12 challenge areas. Konzorcij bo prejel do 120.000 € (60.000 € za MSP) plus financiranje in podporo pri poslovnem usposabljanju.

AMULET bo spodbujal razvoj rešitev za izzive, ki trenutno ovirajo prodor in uveljavitev na trgu treh glavnih naprednih lahkih materialov v štirih strateških sektorjih. Povezovanje inovacij iz enega sektorja v drugo vrednostno verigo lahko učinkovito privede do novih rešitev in priložnosti ter tako zgradi nove industrijske vrednostne verige.

Svojo prijavo lahko oddate tukaj:
https://amulet-2oc-h2020.fundingbox.com/

Ne pozabite, da če še vedno iščete partnerje, vam ponujajo Matchmaking ali Social Wall na PLATFORMI EVENTIA: https://live.eventtia.com/en/abd1

PRIDRUŽITE SE POGOVORU v skupnosti AMULET.

Za dodatne informacije obiščite https://amulet-h2020.eu/.