SRIP Tovarne Prihodnosti

EIT Manufacturing: Teaching Factories Competition 2023

V EIT Manufacturing RIS Hub Slovenija z veseljem napovedujemo začetek natečaja Teaching Factories Competition 2023 on Deep Tech.

Namen natečaja je aktivno vključiti proizvodna podjetja, ki želijo svoje poslovne izzive reševati z uporabo tehnologije Deep Tech. S sodelovanjem na Teaching Factories Competition 2023 imajo podjetja edinstveno priložnost, da pridobijo dostop do posebnih rešitev in inovativnih idej za reševanje resničnih industrijskih izzivov. Poleg tega lahko identificirajo potencialne bodoče zaposlene, izkoristijo obsežno mrežo in možnosti sodelovanja v proizvodni industriji ter povečajo svojo prepoznavnost in blagovno znamko.

👉 Vabimo podjetja, da sodelujejo in predložijo svoje izzive v okviru zasnovanega postopka prijave. Izčrpne informacije o prijavi in smernicah za oddajo so na voljo TUKAJ.

📅 Razpis za prijavo je odprt do 31. julija do 17.00.

Za vse dodatne informacije in odgovore na morebitna vprašanja, bo 19. junija od 13:00 do 14:00 potekal informativni spletni seminar na platformi AGORA. Registracija je na voljo na naslednji povezavi: https://agora-eitmanufacturing.eu/sphere/likieb/message/5643980

Podrobne informacije in razpisne smernice so na voljo tukaj.

Povezava za prijavo na informativni spletni seminar AGORA 19. junija 13:00-14:00: https://www.eitmanufacturing.eu/news-events/events/teaching-factories-competition-2023-on-deep-tech/