SRIP Tovarne Prihodnosti

Javni poziv za udeležbo na dogodku »Znanost in inovacije, Slovenija-Italija«

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in inovacije Republike Slovenije in Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve Republike Slovenije, izvedla dogodek na temo znanosti in inovacij. Dogodek bo potekal v okviru bilateralnega obiska ministra za visoko šolstvo, znanost in inovacije dr. Papiča v Rimu v torek, 5. decembra 2023, v prostorih National Research Council.

Ker je prenos znanosti v gospodarstvo ključnega pomena, SPIRIT Slovenija vabi inovativna slovenska podjetja, da se dogodka »Znanost in inovacije, Slovenija-Italija« udeležijo.  Predstaviti želimo slovenske znanstvene rešitve in rešitve inovativnih slovenskih podjetij s področja vodikovih tehnologij, krožnega gospodarstva, vesolja in uvajanja procesov Industrije 4.0. Na dogodku bodo predstavljeni tudi znanstveni projekti, ki so bili izbrani na osnovi letošnjega razpisa, ki ga omogoča podpisan sporazum med obema nacionalnima znanstvenima inštitutoma tj. Institut “Jožef Stefan” (IJS) in National Research Council (CNR).

V kolikor vas zanima udeležba na dogodku vabimo, da svoj interes sporočite na elektronski naslov: tanja.drobnic@spiritslovenia.si. Več informacij dobite tudi na telefonski številki 01 589 18 94.

Registracije preko elektronske prijavnice bodo potekale do vključno 17. novembra 2023.