SRIP Tovarne Prihodnosti

Skills.move – digitalna platforma za učenje na področju proizvodnje

Digitalna platforma za učenje ponuja številne tečaje za tiste, ki želijo izboljšati svoje znanje v proizvodni industriji.

EIT Manufacturing, največja evropska inovacijska skupnost v proizvodnji, ki jo podpira Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (EIT), organ Evropske unije, je skupaj s tehničnim partnerjem Edunao leta 2021 uvedla in lansirala Skills.move SaaS rešitev.

»Sodelovalna prizadevanja med EIT Manufacturing in Edunao so privedla do razvoja Skills.move, ki je premostil vrzel v znanju in pognal proizvodno industrijo k bolj inovativni in trajnostni prihodnosti,« komentira Caroline Viarouge, izvršna direktorica EIT Manufacturing.

Rešitev, ki sta jo razvili obe strani, pokriva celotno vrednostno verigo spletnega učenja: objavo kataloga, predstavitev tečaja, spletni nakup, popolno izkušnjo poučevanja in učenja ter namensko poslovno inteligenco za spremljanje učnega uspeha in poslovne učinkovitosti. V zadnjih treh letih od začetka je več kot 7500 posameznikov iz industrije izboljšalo svoje veščine v evropski industriji na Skills.move.

Za dodatne informacije o Skills.move obiščite www.skillsmove.eu ali stopite v stik z ekipo za izobraževanje pri EIT Manufacturing: skillsmove.info@eitmanufacturing.eu.

Za nadaljnje informacije o tehnologijah, razvitih za Skills.move, se povežite na www.edunao.com ali kontaktirajte ekipo Edunao: contact@edunao.com.