SRIP Tovarne Prihodnosti

Natečaj za nagrado OKOLJSKI TRAJNOSTNI MENEDŽER LETA 2024

Sodelovanje v natečaju za nagrado Okoljski trajnostni menedžer 2024 daje priložnost za priznanje in počastitev izjemnih dosežkov posameznikov, ki se predano posvečajo vlogi okoljskega menedžerja v podjetjih ter s svojim delom spodbujajo trajnostni razvoj in varstvo okolja. Naš cilj je širiti zavedanje o pomembnosti vloge okoljskih trajnostnih menedžerjev in promovirati njihov ključen prispevek k trajnostnemu razvoju.

Vabimo vas, kot prepoznane akterje okoljske trajnosti v slovenskih družbah, da sodelujete v natečaju, ki ga drugič zapored organizira Gospodarska zbornica Slovenije, Služba za okolje, podnebje in energijo.

Sodelovanje v natečaju je priložnost za:

  • priznanje: Vaše delo bo prepoznano in nagrajeno s strani strokovne javnosti ter poslovnega sektorja.
  • nadaljnji razvoj: Sodelovanje v natečaju vam omogoča, da pregledate in izboljšate svoje prakse ter ustvarite nove poslovne povezave.
  • promocijo vašega podjetja: Poudarek na okoljski trajnosti vašega podjetja bo izboljšal vaš ugled in privabil nove poslovne priložnosti.

Za sodelovanje pošljite vašo prijavo na natečaj, ki vključuje:

  1. Izpolnjen spletni vprašalnik, ki bo na voljo do 20. maja 2024, z možnostjo, da ga izpolnite v več korakih.
  2. Da prejmete vstopno kodo, ki jo potrebujete za izpolnjevanje vprašalnika, pišite na okoljskimenedzer@gzs.si.
  3. Morebitne dodatne dokumente ali primere dobrih praks, ki dodatno osvetljujejo vaše dosežke.

Zahvaljujemo se vam za vašo predanost in nenehno prizadevanje za boljšo prihodnost, tako za vaše podjetje kot za naš planet. Vaše sodelovanje je ključno za uspeh natečaja.

Slavnostna podelitev nagrade bo potekala na strokovni konferenci Okoljski dan gospodarstva, ki bo letos potekala na Bledu, 4. junija 2024.

Prijavite se!

VPRAŠALNIK>>