SRIP Tovarne Prihodnosti

Kako spodbujati in izvajati “moon-shot” miselnost v proizvodnji

Začenši z definicijo “moonshot” in  “moonshot” miselnosti, ki je bistvenega pomena za doseganje transformativnega napredka, smo razpravljali o ključni vlogi vlade kot sredstva za financiranje raziskav v zgodnji fazi, inovatorja in prve stranke pri spodbujanju revolucionarnih idej. Poleg tega nudimo vpogled v sestavljanje ekipe, ki je sposobna izvajati ambiciozne hitre projekte, ter strategije za implementacijo te miselnosti v organizacijsko kulturo, da se zagotovijo trajne inovacije in rast. Pridružite se nam pri celoviti analizi o tem, kako lahko radikalne ideje preoblikujejo prihodnost proizvodnje.

Dr. Tamara Carleton je mednarodna strokovnjakinja za radikalne inovacije. Je izvršna direktorica Innovation Leadership Group, poučuje na več vrhunskih poslovnih šolah in tehničnih univerzah po vsem svetu ter je ustvarjalka praktičnih orodij, ki ekipam pomagajo pri inoviranju, kot je Playbook for Strategic Foresight and Innovation.

William Cockayne, doktor znanosti, je tehnooptimistični vodja s strastjo do preoblikovanja znanstvene fantastike v resničnost. Dvajset let je učil študente na Univerzi Stanford, kako si ekipe predstavljajo, izumljajo in pošiljajo prihodnost. On je strokovnjak za pretvorbo modrega razmišljanja v medeninaste taktike.

Najnovejša epizoda podcasta Art of Making s Tamaro Carleton in Williamom Cockaynom je zdaj na voljo na Spotify, YouTube in Apple Podcasts. Ne glede na to, ali ste ambiciozni podjetnik, izkušen inovator ali preprosto radovedni o presečišču tehnologije in pripovedovanja zgodb, je ta podcast ukrojen za vas.

Vabimo vas tudi k ogledu preteklih epizod: