SRIP Tovarne Prihodnosti

Ujemite zadnjo priložnost za prijavo na razpis TERRINet

Razpis TERRINet je TRAJNO odprt, brez roka. Prijave se ocenjujejo do konca projekta v novembru 2022 in bodo upoštevane glede na vrstni red vložitve. Ocena in rezultati bodo na voljo v 30 – 45 dneh.

TERRINet je evropska raziskovalna entiteta za robotiko, ki lahko ponudi vrhunsko infrastrukturo, odlične raziskovalne storitve in usposabljanje različnim uporabnikom po vsem svetu. Omogoča vam 100% financiran dostop do 15 evropskih raziskovalnih infrastruktur za robotiko in 100+ robotskih platform za:

  • realizacija idej v (skupnih) raziskovalnih projektih
  • izvajanje raziskav na najnaprednejših robotskih platformah
  • pridobitev »podpore 1 na 1« vodilnih robotskih strokovnjakov;
  • sodelovanje z vodilnimi robotskimi laboratoriji v Evropi.

Izkoristite to zadnjo priložnost in si zagotovite prost dostop do 15 vodilnih laboratorijev za robotiko v Evropi – skupaj z nastanitvijo, dostopom in potnimi stroški, ki jih v celoti financira projekt TERRINet. TERRINet Trans-National Access je odlična priložnost za sodelovanje z vodilnimi evropskimi raziskovalci na področju robotike.

Ponujajo več kot 100 platform najvišje kakovosti (mobilnih, industrijskih, humanoidnih, podvodnih in zračnih robotov), s katerimi lahko raziskujete nove ideje in pridobivate znanje za pospešitev vaših raziskav.

Za dodatne informacije in prijavo obiščite https://www.terrinet.eu/access/.