SRIP Tovarne Prihodnosti

Polycom iz Poljan nad Škofjo Loko v soboto, 7.4.2018 vabi na dan odprtih vrat

Uspešnemu podjetju  Polycom  iz Poljan nad Škofjo Loko je predčasno  uspelo končati novo tovarno  in se  preseliti v nove prostore, ki so jih nujno potrebovali, saj so v letu 2017 pridobili  veliko novih naročil, s katerimi bodo  zapolnili  proizvodne zmogljivosti  v 10.000 m2  veliki novi tovarni.

Pri načrtovanju proizvodnje  so upoštevali smernice industrije 4.0 in seveda svoje izkušnje iz zakladnice lastnih tehnoloških rešitev in jih povezali v koncept pametne tovarne.

Direktor podjetja,  Iztok Stanonik, vabi na dan odprtih vrat z  naslednjimi besedami  :

“33 let sem čakal, da vas lahko povabim na dan odprtih vrat, ki bo v soboto, 7. aprila 2018, od 9.00 do 16.00 v naših novih prostorih Polycom Skofja Loka d.o.o. v Poljanah nad Škofjo Loko.
Naš kolektiv vas bo popeljal po pametni tovarni, kjer vam bodo fantje prikazali najnovejše procese predelave plastike in izdelave orodij.
Otroke bo razveselil čarodej Jole Cole, odrasli pa si bodo lahko ogledali naše izdelke v vrhunskih avtomobilih znamke Porsche in BMW.
Seveda bomo poskrbeli tudi za glasbo, pijačo in jedačo. Več informacij o dogajanju kmalu. Vesel bom, če se nam boste pridružili!”

Vljudno vabljeni.