SRIP Tovarne Prihodnosti

Pripravlja se skupinski nastop slovenskega gospodarstva na Hannover Messe 2020

Javna agencija SPIRIT Slovenija izvaja pripravo na skupinski nastop slovenskega gospodarstva na Hannover Messe 2020 (20. – 24. april 2020) ter predvidenih predstavitvenih aktivnostih in dogodkih, ki bodo potekali na posebnem »open stage-u« v okviru nacionalne stojnice v segmentu Automation, Motion & Drives. Vsa zainteresirana podjetja vabimo da izkaz interesa posredujete na ctop@ijs.si.

Sejmišče tudi poziva vse zainteresirane, da posredujejo ter na glavnih forumih in odrih sejmišča izvedejo predstavitve svojih študij (»Call for papers«) v okviru ene od razpisanih tem sejmišča. Rok za prijavo je bil podaljšan do 21.2.2020. Podrobnejše informacije najdete v priloženem vabilu.

V okviru vsake skupinske sejemske predstavitve v tujini pripravijo na SPIRIT Slovenija tudi posebno predstavitveno brošuro razstavljavcev s predgovorom/-i, v katerem je opis sektorja in dosežkov tega sektorja (primer brošure iz leta 2019: https://www.izvoznookno.si/Dokumenti/Publikacije/Ostale/m-o-eng-on-line-final.pdf).

Nastop slovenskega gospodarstva je še v fazi priprave, zato vse naše člane, ki ste zainteresirani za sodelovanje in predstavitev oz. razstavljanje na sejmu pozivamo, da interes izkažejo nam ali direktno agenciji SPIRIT.

Vabilo