SRIP Tovarne Prihodnosti

Priložnost za sodelovanje v kulturno-promocijskem projektu Europe Readr

V pripravah na predsedovanje Slovenije Svetu EU v drugi polovici leta oblikujejo na Ministrstvu za zunanje zadeve partnerstva pri največjem kulturno-promocijskem projektu “Europe Readr“. Gre za dolgoročen evropski projekt, pri katerem sodelujejo vse države članice, evropske inštitucije in številni zunanji partnerji. Z brezplačnim naborom evropske literature na temo prihodnosti bivanja želimo po celem svetu spodbujati bralno kulturo, kritično razmišljanje in trajnostni način življenja.

Za sodelovanje pri projektu iščejo inovativna slovenska podjetja, ki bi skupaj z najimi po svetu širila narativo trajnostne prihodnosti bivanja in s svojo blagovno znamko krepila ugled in širila domet projekta. Hkrati bi tovrstno sodelovanje omogočilo še bolj ambiciozno implementacijo projekta po celem svetu in opozorilo na osrednjo vlogo ustvarjalnosti v gospodarstvu.

Kaj vam sodelovanje ponuja?

– vidnost blagovne znamke podjetja v 50+ državah po celem svetu (logotip na spletni strani, družbenih omrežjih, plakatih, razglednicah, videih in ostalem gradivu),
– vidnost trajnostne naravnanosti podjetja, njegovega družbenega angažmaja in podpore evropskemu povezovanju,
– sodelovanje v komunikacijskih kampanjah (video intervjuji z vašim podjetjem),
– sodelovanje na otvoritvenem dogodku v Sloveniji,
– sodelovanje na dogodkih po svetu, v državah po vašem izboru.

V priponki vam na kratko predstavljajo projekt in možne parametre partnerstva. V primeru interesa so na voljo, da skupaj z njimi pripravite individualno ponudbo.

Za več informacij: samo.selimovic@gov.si