SRIP Tovarne Prihodnosti

Razpis KYKLOS 4.0 za razvoj inovativnih konceptov

V okviru razpisa bodo financirani projekti, katere vodijo majhni konzorciji podjetij, ki so usmerjeni v inovativne koncepte. Pričakuje se, da bo vsak projekt opredelil lastne cilje projekta, pri tem pa upošteval širše cilje in vizijo projekta KYKLOS4.0.

Prvi javni razpis bo izbral organizacije iz vse Evrope, ki bodo izvajale zelo inovativne projekte z uporabo raziskovalne infrastrukture KYKLOS 4.0. Prosilci bodo imeli na voljo tehnične in poslovne storitve za razvoj MVP, oblikovanje komercialnega izdelka / storitve in njihovo predstavitev podjetjem in zasebnih vlagateljev. Izbrani projekti bodo trajali šest mesecev in bodo razdeljeni v tri faze: načrtovanje, izvedba ter diseminacija in izkoriščanje. Projekti bodo prejeli do 150.000 EUR, pri čemer bo vsak partner prejel največ 60.000 EUR.

Komu je razpis namenjen?

SME-jem in industrijskim subjektom, ki so upravičeni do financiranja ES po pravilih H2020. Konzorcije 2 -3 partnerjev morata sestavljati vsaj industrijski partner (pri komer bo izveden pilotni projekt) in SME integrator tehnologije. Dodatni SME-ji lahko sodelujejo v podporo uvedbi tehnologije in učinkovitosti projekta.

Rok za prijavo je 30. junij 2021.

Za dodatne informacije obiščite: https://kyklos40project.eu/about-kyklos/open-calls/