SRIP Tovarne Prihodnosti

Prijavite se na Online European Funding Academy

Europa Media predstavlja vrsto spletnih spletnih seminarjev v živo, ki zajemajo celoten življenjski cikel raziskovalnih in inovacijskih projektov EU: od pisanja predlogov do finančnih revizij po projektu.

Raziskovalce, raziskovalne menedžerje, urade za nepovratna sredstva, TTO, vodje projektov, finančne menedžerje in strokovnjake za zbiranje sredstev z univerz, raziskovalnih ustanov, malih in srednjih podjetij, industrije ter organizacij civilnega društva in javnih organov vabijo, da se pridružijo povsem novemu programu za raziskovanje Horizon Europe.

Za dodatne informacije o programu in prijavo obiščite https://europamediatrainings.com/.

Hkrati vas vabimo, da si ogledate spletni seminar, ki bo poudaril nekaj najpomembnejših in na kratko pokukal v 7-dnevno akademijo, kjer lahko spoznate vse kar predavatelji vedo o programu Horizon Europe.

Na 45-minutnem seminarju lahko slišite o novi predlogi programa, teži in obseku učinkov, sporazumov o podizvajanju, potrebi po internem poročanju, kako izračunati dnevnico, kaj je inovacijski ekosistem ali kaj so odprte znanstvene prakse.

Za ogled je potrebna predhodna prijava na https://europamediatrainings.com/login?to=/publications/video/100/horizon-europe-what-is-new.

Spletni seminar je na voljo za ogled do 11. oktobra 2021.