SRIP Tovarne Prihodnosti

OBISK SEJMA HANNOVER MESSE 2018 in UDELEŽBA NA B2B EVENTU V SKLOPU EEN MREŽE 23. – 26. april 2018

Tako kot vsako leto bo tudi letos v Hannovru med 23. in 27. aprilom potekal  največji industrijski sejem Hannover Messe 2018 (link) na katerem se bodo predstavili razstavljavci v sklopu naslednjih tem:
–          Digitalna tovarna: integrirani procesi in IT rešitve
–          Energija: integrirani energijski sistemi in mobilnost
–          Integrirana avtomatika, gibanje in pogoni: integrirana avtomatika,                             industrijska informacijska tehnologija, prenos moči in nadzor
–          Raziskave in razvoj: R&D in prenos tehnologije
–          Industrijske dobave: inovativne rešitve v dobaviteljskih verigah, »lahka«                 ogrodja

Hkrati s sejmom bo na  sejmišču potekalo tudi strukturirano mreženje v obliki individualnih sestankov na katera pa se morajo zainteresirana podjetja prijaviti v naprej !
Poslovno mreženje med podjetji EEN Brokerage Event during Hannover Messe 2018 (link) organizira mreža European Enterprise Network (EEN  – http://een.ec.europa.eu/) katere partner je tudi Gospodarska zbornica Slovenije.
Smiselno je torej izkoristiti oboje – ogled sejma in udeležbo na EEN mreženju. Izbrani sektorji mreženja ustrezajo sektorjem, ki jih pokriva Hannover Messe 2018.
Vsi, ki se želijo prijaviti na poslovno mreženje morajo obvezno upoštevati naslednje pogoje (pogoje določa organizator EEN srečanja – Gospodarska zbornica Luxembourg):

PRIJAVA – on-line prijava – tukaj

  •  izberite državo Slovenijo in lokalnega partnerja (v tem primeru GZS) ter izpolnite vse ostale rubrike,
  • do dogodka spremljate povabila na srečanja ali sami koga povabite, treba je biti odziven in potrjevati ponujene sestanke oz. jih zavrniti
  • nekaj dni pred dogodkom vam organizator pošlje urnik srečanj,
  • udeležba na dogodku na sejmišču v Hannovru.

Važno! Brezplačna on-line prijava je možna do 15. februarja 2018.
Po tem datumu bo cena udeležbe za razstavljalce in obiskovalce 119,00 EUR (za enega udeleženca), za vsakega nadaljnjega udeleženca iz podjetja je cena 75,00 EUR).

ODJAVA:
Brezplačna odjava ni možna, ne glede na datum ali ceno prijave. Strošek neudeležbe znaša 150,00 EUR za vsakega udeleženca in vam jih zaračuna organizator dogodka Chambre de Commerce de Luxembourg.

VSTOPNICA NA SEJEM:
Ker sejem poteka znotraj sejmišča, je potrebno kupiti vstopnico.

Cene: dnevna vstopnica v predprodaji stane 31 EUR (spletni nakup), na dan                     obiska pa 39 EUR. Cene vstopnic za vse dni sejma stane v predprodaji                   70 EUR (spletni nakup), na dan obiska pa 84 EUR.

 V primeru večje skupine  je možnost organiziranega skupinskega obiska sejma ter udeležbe na mreženju ob podpori SRIP-a Pametne tovarne!

V primeru interesa članov SRIP-a za skupinski obisk in udeležbo bi ob podpori zunanjega izvajalca za omejeno skupino (max. 15 udeležencev ) poizkusili organizirati skupno potovanje in namestitev, pri čemer je nujna čim prejšnja prijava iz naslednjih razlogov:

NAMESTITVE: najugodnejše namestitve so rezervirane že eno leto vnaprej in je za skupino težko dobiti namestitev na eni lokaciji po ugodnih cenah. Cene namestitev v času sejma so praviloma višje kot izven sejmov. To velja tako za mesto Hannover, kot njegovo okolico, saj je število poslovnih gostov v mestu ogromno.
POT: Podobna situacija je z nakupom letalskih vozovnic. Opcija je tudi prevoz s hitrim vlakom.
DATUMI: Potrebno je tudi določiti datume obiska in s tem prisotnosti na EEN dogodku, saj je treba pri registraciji za B2B vpisati datume prisotnosti.

Prisotnost udeležencev v celotnem terminu ni nujna, zato bomo organizirali potovanje tako, da bomo na sejmišču prisotni vsaj dva polna dneva. Točen termin skupnega potovanja bomo v primeru zadostnega interesa (min. 5 podjetij) javili takoj po zbranih interesih, upoštevajoč tudi letalske in/ali železniške vozne rede.

ROKI: V kolikor bo interes za obisk sejma, je potrebno vse gornje elemente definirati čimprej, oziroma pred iztekom roka za brezplačne prijave (15. februar 2018)

Gospodarska zbornica Slovenije vabi člane SRIP-a, ki bi jih zanimala udeležba na B2B sestankih in obisk sejma, naj se čimprej oz. najkasneje do 15. februarja prijavijo na mreženje, hkrati pa naj interesenti za skupinsko udeležbo to sporočijo takoj po prijavi. Pri tem naj izrazijo samo resne interese in zavezo za udeležbo, saj je taka organizacija stroškovno in operativno zahtevna in bo potrebno ob pozivu takoj poravnati vse potrebne obveznosti, v primeru kasnejše odpovedi pa tudi obvezujoče penale.

Vaš interes za skupinski obisk sejma v Hannovru sprejema GZS po elektronski pošti na naslov vanja.bele@gzs.si  ali ctop@ijs.si