SRIP Tovarne Prihodnosti

EIT Manufacturing poletna šola

Če ste raziskovalec in želite povečati svoje sposobnosti in kompetence na področju pametne proizvodnje, EIT Manufacturing trenutnim ali bodočim doktorskim študentom nudi potrebne spretnosti, praktično znanje, stališča in vrednote, ki ustrezajo kompleksnim zahtevam v industriji 4.0. Poletna šola EITM bo priložnost za samostojne, ambiciozne doktorske študente, da razširijo svojo mrežo s potencialnimi evropskimi partnerji in okrepijo svoje sposobnosti in kompetence v naprednih orodjih za oblikovanje, izvajanje, organizacijo, oceno kakovosti in izboljšanje inteligentnih proizvodnih sistemov.

Šola se izvajala na daljavo (začetek: 16. september) z delavnicami, kjer industrijski partnerji postavljajo industrijske izzive, študentje pa skupaj delajo na svojih rešitvah. V »osrednjem tednu« (28.-30. September) študentje sodelujejo skupaj (v mešanem načinu) v 8 urah hacking-a skupaj z lokalnimi mentorji v namen pretvorbe njihove inovacije v izvedljivo poslovno rešitev. Šola vključuje predavanja in praktična usposabljanja o: design thinking-u, dokazu koncepta, ROS, stopnjah avtonomije itd.

Zaradi Covid omejitev, bo šola v mešanem načinu; seje bodo na spletu (MS Teams), študenti pa se bodo udeleževali z njihovih univerz.

Rok za prijavo je 31. avgust 2021.

Za dodatne informacije o ceni, programu in prijavi obiščite: https://eitmanufacturing.eu/activities/eit-manufacturing-summer-school/